Servicii

Oferim servicii profesionale de Evaluari imobiliare:

evaluari apartamente, evaluari case, evaluari vile, evaluari cladiri de birouri, evaluari spatii de birouri evaluari hale industriale, evaluari spatii comerciale, evaluari terenuri, evaluari ferme agricole, evaluari cladiri cu destinatii mixte, evaluari cladiri medicale si dispensare, evaluare policlinica si spitale.

Dispunem de personal angajat – experti evaluatori certificati ANEVAR.

Echipa Viacasa este formata din profesionisti, experti evaluatori ANEVAR cu o vasta experienta in domeniul evaluarilor imobiliare.

Dispunem de logistica si colaboratorii necesari pentru efectuarea serviciilor de evaluare pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Sunt situatii in care o reevaluare a imobilului pe care il ai in proprietate iti poate scadea semnificativ impozitul pe care il platesti pentru el.

In cazul in care in imobilul respectiv isi desfasoara activitatea un SRL sau un PFA, valoarea impozitului poate ajunge la 300% fata de valoarea uzuala.

In aceasta situatie, reevaluarea imobilului te poate ajuta sa reduci valoarea impozitului.

Începând cu anul 2016, impozitul pe locuință pentru persoane fizice se majoreaza dacă scopul folosirii acesteia este în scop nerezidențial.

 

0731 118 889

cristi@viacasa.ro

Bucuresti: Blvd. Unirii nr. 23, bloc 13, scara 1, mezanin, sect. 4.

http://reevaluari.ro/